niezły dzieciak:D zobaczcie koniecznie :)))))
ww.wykop.pl/link/23505/5-latka-wymiata-na-wrotkach/
czw., 11/05/2015 - 17:40
5-latka wymiata na wrotkach
niezły dzieciak:D zobaczcie koniecznie :)))))
ww.wykop.pl/link/23505/5-latka-wymiata-na-wrotkach/
Ech, a myślałem, ze podniesie głowę ;]
woja droga to rodzice debile
kurde dobra mała ale ciekawe jak jej kostki to wytrzymają - poza tym zastanawiam się czy nei kupić sobie wrotek a nie tych lansikowych rolek
Nieźle, ale jak już się starsza zrobi (pewnie ze 4-5 lat) i jej się stawy do końca zrosną to już tak prosto nie będzie ;) Takie rzeczy to tylko jak się jest dzieckiem da się robić (zakładając normalnie rozwinięty układ kostnoszkieletowy ;))
Heh, może jej się stawy nie zrosną, ja mam już dwadzieścia na karku, a palce u rąk w ostatnim stawie zginają mi się w obie strony tak samo - zatem mam zgięcie 180 stopni :P szkoda, że pozostałe stawy takie nie są, bo bym sobie mógł zaginać pięść w dwie strony :P
btw. ciekawe jakby w połowie drogi wytraciła pęd została by pod samochodami ?
ja myślałem ze przeskoczy te samochody ;]
niekoniecznie, są rożne ciekawe choroby genetyczne związane z wytwarzaniem kolagenu, całkiem możliwe ze do końca życia będzie tak jeździć.
z wrotkami sie urodzila :] ale niewatpliwie japa sie otwiera ze zdumienia
tez się zastanawiałem czy tam nie utknie xD co jak co ale coś niesamowitego ;)
Przesympatyczna mistrzyni...
Niezłe, ciekawe ile ćwiczyła
te 60 m musiało być z górki...................ale i tak wielki szacun.......................a tak foqule to moja córeczka robi niemal to samo na rolkach :P:P:P.............ale i tak .........szacun za "60m"
brawa dla młodej :) ale po co muzyka z ,,300'' ?
łał łał łał ale sie składa:D
niesamowite nowe dokonanie Chińczyków/Japończyków. oczywiście cieszyli się jakby ustanowili 8 rekordów guinnessa. po za tym to TYLKO wrotki, na rolkach jest dużo trudniej. coś mi się zdaje że gdyby inne 5-latki umysłowo byłyby gotowe na takie cuś, też by im się udało. ale już nie dziecku powyżej chociażby 11 roku życia
Ja jeżdżę wyczynowo na rolkach ale tak nie umiem xD, swoją drogą to jeśli się nie zrosną jej stawy, to na starość może mieć z nimi masę problemów :(
moze miec wieksze problemy jak sie jej stawy zrosna :P
Po kolesiu palącym gume na rowerze już mnie nic nie zdziwi.
Hindusi, Arabowie i Azjaci to wyczynowcy :D
kiedyś ją nawet w polskiej TV pokazywali
yyyy aaaaa eeeee jakim cudem ona to zrobiła ??!!
Made in china :D