Wrotki Forum

Forum Wrotkowe i Roller derby

Szkółka techniki Polsce?

2 posts / 0 new
Ostatni wpis
Szkółka techniki Polsce?

Szanowni Panowie instruktorzy, trenerzy, mistrzowie tego sportu

(Dobrze zacząłem?)

W różnych miejscach Świata organizowane są kilkudniowe treningi dla tych, którzy chcieliby poprawić swoją technikę.
Mamy w Polsce co najmniej kilka osób o których ja wiem a na pewno jest znacznie więcej tych, którzy mogliby poprowadzić takie zajęcia i popatrzyć doświadczonym okiem na jazdę zawodników z miejsc 100-300.

Można oczywiście pojechać sobie do Hiszpanii, Włoch, Francji czy gdzie tam jeszcze ale koszt takiej wyprawy jest dość spory głównie za sprawą składników nie związanych z rolkami tylko pobytem.

Czy nikt z nie chce, nie może, boi się odpowiedzialności, krytyki czy z innych powodów, czegoś takiego zorganizować w Polsce?

Jeśli mój post kogoś zainspiruje, to proponuję dla pierwszego chętnego zniżkę :D , bo ja bym się pisał na parę dni na asfalcie pod okiem fachowca.

A może się wygłupiam, bo są, tylko ja nie wiem gdzie?

Bardzo ciekawy temat, powiem

Bardzo ciekawy temat, powiem Ci szczerze, że taki pomysł od dawna chodzi mi po głowie, prowadziłem już pewne rozmowy i mam nadzieję, że uda się coś takiego zorganizować w obecnym roku. Nie jestem tylko pewny jaki będzie odzew i czy rzeczywiście byłoby dużo chętnych.

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać