Wrotki Forum

Forum Wrotkowe i Roller derby

Wrotki na zdrowie

4 posts / 0 new
Ostatni wpis
Wrotki na zdrowie

Jada na wrotkach jest wspaniała! To fantastyczny sposób spędzania czasu – po pierwsze na świeżym powietrzu, po drugie w ruchu a więc dbamy o formę i spalamy kalorie, po trzecie można jeździć ze znajomymi jak i samemu, po czwarte nie wymaga wielkich nakładów a po piąte – musicie sprawdzić sami. Ja polecam – jest super! :)

Ja z moimi córeczkami ciągle

Ja z moimi córeczkami ciągle na wrotkach jeździmy- świetna sprawa!!!

To dobry sposób na zachowanie

To dobry sposób na zachowanie świetnej sylwetki i dobrego zdrowia. Przy tym można świetnie się bawić, nie tylko z koleżanką ale również z dziećmi. Uważam, iż jest o dobry sposób na odciągniecie naszych pociech od komputera. Wtedy sama sobie przypominam jak to było kiedyś, jak sama z koleżankami śmigałam na wrotach wiązanych do buta. Masakra jakie to były czasy. Teraz mamy w sklepach prześliczne wrotki dla całej rodziny.

Dokładnie masz rację, kiedyś

Dokładnie masz rację, kiedyś dziewczyny na podwórku grały w gumę i jeździły na tych śmiesznych wrotkach. Teraz tylko komputer i inne elektroniczne zabawki liczą się dla dzieci. Trzeba im wskazać inne możliwości spędzania wolnego czasu. Tak WROTKI to jest to to jest JAZDA!!!!!

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać